Al meer dan 45 jaar ervaring in banden
St Mathiasstraat 1
6004 AB Weert
T 0495 53 58 83
F 0495 53 93 40

Menu

Mols Bandenspecialist

 

wij zijn Gesloten

 Als er nog vragen zijn  Mail ons 

info@molsbanden.nl

Geachte relatie,

 

Graag willen wij u informeren over een wijziging binnen ons bedrijf, Mols Bandenspecialist BV, uw vertrouwde leverancier voor banden en velgen.

 

Op 31 december 2021 willen wij met onze bedrijfsactiviteiten stoppen en gaan genieten van ons welverdiende pensioen. Omdat wij altijd dankbaar zijn geweest om u te mogen begroeten als klant, willen wij u dan ook graag de weg wijzen naar een ander vertrouwd adres, namelijk Peter Stultiens Banden BV op de Risseweg 9a in Weert.

 

Voor wat betreft de opslag van zomer-/winterbanden bij ons, kunnen wij u de volgende opties aanbieden:

1. Wij voeren onze laatste winterwissel voor u uit. Indien u ervoor kiest om over te stappen naar Peter Stultiens Banden BV uit Weert, zorgen wij ervoor dat na de wisselperiode uw banden set wordt verhuisd naar dat adres. Dit zal ergens in februari 2022 gebeuren. U krijgt bericht van deze partij als uw banden daar in het magazijn liggen opgeslagen, zodat u weet dat u zonder problemen kunt wisselen naar uw zomerbanden. (voor info over tarieven zie hieronder)

2. Natuurlijk bent u vrij om zelf te bepalen waar u uw banden wilt laten wisselen, dus u mag ook vóór of na deze wissel uw banden meenemen naar huis of een andere partij.

 

Indien u kiest voor optie 1 zullen wij daarvoor een verklaring laten ondertekenen met uw persoonlijke gegevens en alle gegevens van de banden (met of zonder velg, merk en mm’s). U dient alleen nog voor akkoord te tekenen. Uiteraard ontvangt u hier ook een kopie van.

 

Als u kiest voor optie 2 verzoeken wij u vriendelijk er voor te zorgen dat u uw banden set meeneemt of ophaalt voor 31-12-2021.

 

Wij willen u namens ons team bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gehad de afgelopen jaren, en wij hopen u in een informele sfeer nog eens te ontmoeten.

 

Vriendelijke groet,

René Mols

Mols Bandenspecialist BV

 

 

 

T

 

        

  •